Hoverpoint
Gegevens verwijderen, account behouden
Zo verwijder je afzonderlijke gegevens bij Hoverpoint (app en web-app, Hoverpoint App Development) zonder je account op te geven.
Alles uit de cloud in één keer
Zet in de app onder Instellingen → Back-up en cloud de cloudback-up uit. Je opgeslagen gegevens (hangar, spots, logboek, waypointroutes, vergunningen, checklists, instellingen) worden dan definitief van onze servers verwijderd. Op je toestel blijven ze bewaard en je account blijft bestaan.
Afzonderlijke items zelf verwijderen
Deze gegevens verwijder je altijd zelf, in de app of in de web-app, direct bij het item:
- Drones, accessoires en onderhoudsitems in de hangar
- Logboekitems en geüploade vluchtlogs met hun analyse
- Waypointroutes, inzetten, vergunningen en je eigen checklists
- Documenten in de kluis en EFB-documenten
- Je reacties bij communityspots
- Pilotenmeetings die je hebt aangemaakt
Laten verwijderen
Voor alles wat je niet zelf kunt verwijderen, schrijf ons vanaf het e-mailadres van je account op info@hoverpoint.info
- Gepubliceerde communityspots en hun foto's
- Je supportverzoeken
- Overige gegevens die bij je account zijn opgeslagen
We verwijderen de genoemde gegevens doorgaans binnen 30 dagen en bevestigen dat per e-mail. Gegevens die we om wettelijke redenen moeten bewaren, verwijderen we na afloop van de termijn.
Liever alles verwijderen?
Wil je je account helemaal opgeven, dan lees je hier hoe dat gaat en wat er wordt verwijderd: Account verwijderen
Details staan in de privacyverklaring